Krona

Allt efter önskemål

Fattas något i vårt måltidsrelaterade utbud  kontakta oss gärna i restaurangen så hjälper vi er.

Inget arrangemang är främmande för oss

Alla önskemål kan diskuteras, för att din tillställning skall bli så lyckad som du föreställt dig. Föredragshållare, musikaliska inslag av olika slag eller artistuppträdande passande din sammankomst ger vi gärna förslag på. 

Här nedan presenteras kortfattat evenemang av olika slag som ofta arrangeras på klubben.

Konferens, lunch- & affärsmöten

Många har den oriktiga uppfattningen att damer inte är välkomna till Klubben. Inget påstående kan vara mer felaktigt. Visserligen är några rum i huset, vissa tider på dagen, förbehållna medlemmarna, men de flesta rummen är alltid öppna för vänner till medlemmarna.

Från klockan 09.00 kan du förlägga dina möten i något av följande rum: Jaktrummet, Ostindiska rummet, Gustavianska rummet, Vinkällaren och Redarrummet. Utrustning för olika typer av bildpresentationer, trådlöst bredband etc, finns naturligtvis tillgänglig

Dop, student, bröllop och andra familjehögtider

En vackrare, värdigare och mer familjär inramning vid firandet av något högtidligt tillfälle kan knappast överträffas. Arrangemangen skräddarsys för att din familj och vänner skall känna den speciella atmosfär du önskar. Diskutera gärna utformningen av högtiden med vår krögare.

Överraskningsmiddag

Kanske har du många gånger tänkt överraska någon av dina nära och kära med en särskilt arrangerad måltid i en vacker miljö. Vi gör det möjligt, antingen du vill sitta i lugn avskildhet i ett chambre separée med tända ljus, eller avnjuta måltiden i sällskap med övriga gäster.

Lunch eller vardagsmiddag

Glöm inte att bjuda vänner eller affärsbekanta till Klubben för en lunch, eller middag på kvällen. Vi serverar bästa tänkbara dagens husmanskost, affärslunch, alternativt à la carte.

Temamiddagar

Du kanske vill fira någon särskild händelse i ditt liv genom att bjuda dina vänner på en måltid med ett visst tema. Ditt första hole in one, seglingen över Atlanten, när första barnet föddes eller när du tog ditt flygcertifikat. Detta är bara några exempel. Klubbens restauration hjälper naturligtvis till med arrangemanget.

Måltid före teatern, operan,
konserten, bion eller matchen

Det är perfekt att börja kvällen med en läcker måltid på Klubben. Det är konstaterat att publika föreställningar upplevs i högre grad mer positivt med mättad mage. Tala med oss så förbereder vi rätterna i förväg, så att ni i god tid kan bege er till evenemanget. Eller varför inte samla några vänner för att äta och därefter se ett idrottsevenemang på Klubbens TV?

Jubiléum & bemärkelsedagar

Det finns så mycket att fira av olika slag. Jubileum till exempel. Förlovningen. Järn-, brons-, silver-, guld- eller diamantbröllopet. Klassfest med gamla studentkamrater. Listan kan göras lång. Klubben är som gjord för en lyckad och oförglömlig minnesfest.

THE ROYAL BACHELORS´CLUB

Välkommen till bords!

Bjud vänner och bekanta på lunch eller middag. Överraska nära och kära vid jubileum och bemärkelsedagar. Fira en särskild händelse med en temamiddag. Vi vill att ert besök ska bli ett trevligt minne antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte.