Krona

Meny för beställning

Alla råvaror är av absolut högsta klass och årstidens primörer finns alltid med när rätterna komponeras.

Förrätter

Kalixlöjrom

med klassiska tillbehör

Lax och skaldjursröra

med wasabirom och blandade salladsskott, till det smörstekt bröd

Gravlaxtartar

smaksatt med laxrom, stekt lök och gräslök serveras med senapskräm och salladsskott

Citrus och chiligravad Hälleflundra

med picklad grönsaker, grillad gambas Och dressing på dill och fänkål

Timbal på Tonfisk och gurka

mangokräm, liten sallad och friterade tortillachips

Skummad Skaldjursoppa

med pilgrimsmusselkorv och räkor

Jordärtsskockssoppa

med halstrad Anklever och friterad schalottenlök

Asiatisk råbiff

med syltad ingefära, sjögrässallad och shiitakesvamp serveras med sesammajonnäs och friterat rispapper

Varmrätter

Savoykål fyllda med rödbetsfalafel

serveras med Sparrisbroccoli, blomkålskräm och rostade rotfrukter

Sjötunga Walewska serverad på tallrik

Pocherad Sjötungefilé med hummersås, champinjoner, smördeg och tryffel samt gratinerad duchesstopp

Pocherad Hälleflundra med klassiska tillbehör,

riven färsk pepparrot, äggrulle och brynt smör serveras med kokt färskpotatis

Halstrad Torskrygg

med vitvinsås samt ragu på bläckfisk, paprika och chorizo Serveras med dill och potatiskaka

Pocherad Kummelrygg

med blomkålskräm och bakad blomkål, Skummad skaldjurssås och dillkokt potatis

Färserat Pärlhönsbröst

med rostad kål och tryffelsky Serveras med potatis och rotfruktsgratäng

Grillad Kalventrecote

med getostkräm, baconlindad haricoverts samt Sky på kalvbräss och rödbetor serveras med örtslungad potatis

Reninnanlår

med svampragu, bakad blomkål och sky smaksatt med lingon och timjan Serveras med puré på potatis och västerbottenost

Oxfilé

med mild grönpepparsky, ragu på linser, tomat och lök Serveras med potatiskrokette

Ankbröst

med grillad paksoikål och fänkålsrostad potatis samt spräckt kycklingsky smaksatt med shiitakesvamp och färsk ingefära

Desserter

Tarte Tatin på päron

päron serverad med vaniljglass och svart vinbärskaramell

Jorgubbspannacotta

med färska bär, maräng och jordgubbssorbet

Chokladmoussebakelse

med pistageglass, kolasås och krossad chokladbiscotti

Vaniljglass

med hjortronmylta och krossade drömmar

Dagens sorbetkula

Liten Brûlee

Kaffegodis

Petit four

Desserter

Jorgubbspannacotta

med färska bär, maräng och jordgubbssorbet

Chokladmoussebakelse

med limoncellimarinerade hallon,lakritssnören och citronsorbet

Tarte tatin på päron

serverad med vaniljglass och svart vinbärskaramell

Vaniljglass

med hjortronmylta och krossade drömmar

Dagens sorbetkula

med färsk frukt

Kaffegodis

Beskrivning saknas

Petit four

Beskrivning saknas

THE ROYAL BACHELORS´CLUB

Välkommen till bords!

Bjud vänner och bekanta på lunch eller middag. Överraska nära och kära vid jubileum och bemärkelsedagar. Fira en särskild händelse med en temamiddag. Vi vill att ert besök ska bli ett trevligt minne antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte.