Krona

Meny för beställning

Alla råvaror är av absolut högsta klass och årstidens primörer finns alltid med när rätterna komponeras.

Förrätter

Kalixlöjrom

med klassiska tillbehör
325 :-


Lax och skaldjursröra

med wasabirom och blandade salladsskott, till det smörstekt bröd
145 :-


Gravlaxtartar

smaksatt med laxrom, stekt lök och gräslök. Serveras med senapskräm och salladsskott
145 :-


Citrus och chiligravad hälleflundra

med picklad grönsaker, grillad gambas till det serveras en dressing på dill och fänkål
165 :-


Timbal på tonfisk och gurka

mangokräm, liten sallad och friterade tortillachips
165 :-


Skummad skaldjursoppa

med pilgrimsmusselkorv och räkor
175 :-


Jordärtsskockssoppa

med halstrad anklever och friterad schalottenlök
175 :-


Asiatisk råbiff

med syltad ingefära, sjögrässallad och shiitakesvamp. Serveras med sesammajonnäs och friterat rispapper
165 :-


Varmrätter

Savoykål fyllda med rödbetsfalafel

serveras med sparrisbroccoli, blomkålskräm och rostade rotfrukter
195 :-


Sjötunga Walewska serverad på tallrik

Pocherad sjötungsfilé med hummersås, champinjoner, smördeg och tryffel samt gratinerad Duchesstopp
425 :-


Pocherad hälleflundra med klassiska tillbehör

riven färsk pepparrot, äggrulle och brynt smör. Serveras med kokt färskpotatis
335 :-


Halstrad torskrygg

med vitvinsås samt ragu på bläckfisk, paprika och chorizo. Serveras med dill och potatiskaka
325 :-


Pocherad kummelrygg

med blomkålskräm och bakad blomkål, skummad skaldjurssås och dillkokt potatis
295 :-


Färserat pärlhönsbröst

med rostad kål och tryffelsky. Serveras med potatis och rotfruktsgratäng
275 :-


Grillad kalventrecote

med getostkräm, baconlindad haricoverts samt sky på kalvbräss och rödbetor. Serveras med örtslungad potatis
295 :-


Reninnanlår

med svampragu, bakad blomkål och sky smaksatt med lingon och timjan. Serveras med puré på potatis och Västerbottenost
310 :-


Oxfilé

med mild grönpepparsky, ragu på linser, tomat och lök. Serveras med potatiskrokette
325 :-


Ankbröst

med grillad paksoikål och fänkålsrostad potatis samt spräckt kycklingsky smaksatt med shiitakesvamp och färsk ingefära
295 :-


Desserter

Tarte Tatin på päron

päron serverad med vaniljglass och svartvinbärskaramell
95 :-


Jorgubbspannacotta

med färska bär, maräng och jordgubbssorbet
95 :-


Chokladmoussebakelse

med pistageglass, kolasås och krossad chokladbiscotti
95 :-


Vaniljglass

med hjortronmylta och krossade drömmar
95 :-


Dagens sorbetkula

40 :-


Liten Brûlee

55 :-


Kaffegodis

55 :-


Petit four

35 :-


Desserter

Jorgubbspannacotta

med färska bär, maräng och jordgubbssorbet
95 :-


Chokladmoussebakelse

med limoncellimarinerade hallon,lakritssnören och citronsorbet
95 :-


Tarte tatin på päron

serverad med vaniljglass och svart vinbärskaramell
95 :-


Vaniljglass

med hjortronmylta och krossade drömmar
95 :-


Dagens sorbetkula

med färsk frukt
40 :-


Kaffegodis

Beskrivning saknas
55 :-


Petit four

Beskrivning saknas
35 :-


 

THE ROYAL BACHELORS´CLUB

Välkommen till bords!

Bjud vänner och bekanta på lunch eller middag. Överraska nära och kära vid jubileum och bemärkelsedagar. Fira en särskild händelse med en temamiddag. Vi vill att ert besök ska bli ett trevligt minne antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte.