Kvällsmeny för februari 2023
Beställningar för 8 personer eller mer gäller 2 val av vardera förrätt, varmrätt eller dessert
Vid kvällsbokning vänligen kontakta restaurangen på 031-176900 ank. 1
Förrätter
Löjrom
Löjrom från Bottenviken serveras med rödlök, crème fraiche och smörstekt bröd
295:-
Matjessilltartar
Tärnad matjessill blandad med stekt lök, dijonsenap och örter. Serveras med kokt ägg, potatis, ost och crème fraiche
145:-
Kvällenssoppa
165:-
Briegratinerat päron
Nötter, honung, fikonmarmerlad och blandade charkuterier
155:-
Varmrätter
Stekt marulksfilé
Med vierge på smör, kycklingfond, champinjon och rökt sidfläsk. Serveras med parmesansmaksatt potatiskaka och krassemajonnäs
345:-
Fiskgratäng
Dagens fisk och skaldjur gratineras med skaldjurssås, champinjoner och duchesspotatis
225:-
Rosastekt ankbröst
Serveras med variation på blomkål – kräm och ugnsrostad. Samt kryddrostad färskpotatis och rödvinssky smaksatt med apelsin
315:-
Kvällens husman
195:-
Desserter
Sorbet/glass kula
45:-
Petit four
35:-
Rabarberkompott i glas
Med bakad smuldeg, halloncoulis och vaniljglass
105:-
Vispad mjölkchokladpannacotta
Med salt karamellsås, maräng, chokladmuffin och nötkross
105:-
(Med reservation för vissa ändringar)