Krona

Kvällsmeny

En utsökt måltid börjar i köket! Innan våra skickliga kockar kan bereda måltiderna har valet och inköpen av råvaror varit föremål för en professionell diskussion.

Starters

Förrätter

Löjrom från Vänern

Serveras med smörstekt bröd, lök samt creme fraiche

295: –


Misomarinerade musslor

Pilgrimsmusslor samt blåmusslor, serveras tillsammans med Wakamesallad, toppas med skalade räkor

165: –


Smørrebrød

3 sorter av dagens utvalda sillar som serveras på grovt bröd tillsammans med ägg och gräddfil

145: –


Rödbetscarpaccio med smulad getost

Blandade frön och nötter samt ramslöksmajonnäs, serveras tillsammans med en sallad som är vänd i olivolja och Balsamico

125: –


Main courses

Varmrätter

“Hallibut and chips”

Pankostekt hälleflundrafilé serverad med en variation på gröna ärtor och en ättiksmajonnäs som är smaksatt med kapris och saltgurka. Hemmagjord pommes frites

345 :-


Hjortytterfilé med bakade lökar och brysselkål

Serveras med en Tartiflette  på potatis, höstsvamp och Reblouchonost. Till detta en viltsky smaksatt med tranbär

325 :-  


Husets fiskgratäng

Gratäng på dagens fångst av fisk och skaldjur, serveras med gratinerade Duchesstoppar, skaldjurssås och champinjoner

245 :-


Kvällens husman

195 :-


Som vegetariskt alternativ erbjuder köket:

Bakad blomkål med grön ärtpuré

Pumparavioli och brynt hasselnötssmör, till detta serveras svarvad rå rödbeta och salladsskott

195 :-


Desserts

Desserter

Hjortronpannacotta

Serveras med hjortronmylta, blåbär och krossad Cantuccini

95: –


 


En kula med aftonens glass/sorbet

40: –


Petit four

35: –

 


 

THE ROYAL BACHELORS´CLUB

Välkommen till bords!

Bjud vänner och bekanta på lunch eller middag. Överraska nära och kära vid jubileum och bemärkelsedagar. Fira en särskild händelse med en temamiddag. Vi vill att ert besök ska bli ett trevligt minne antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte.