Lunch V.25
Måndag-Tisdag
Pocherad Koljafilé med skaldjurssås, primörer, räkor och kräftor
Kalvfärsbiff med murkelsås, bakad blomkål och rårörda lingon
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor
Onsdag
Matjesill med rödlök, gräslök, hackat ägg, kapris och brynt smör samt västerbottenost och kokt potatis
*
Jordgubbar med vispad grädde
Torsdag
Sommarlov
Trevlig sommar önskar krogpersonalen
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)
Lunch V.24
Måndag
Pocherad Långafilé med vitvinsås, musslor och druvor
Örtstekt lamm med ljummen potatissallad och vitlöksmör
Tisdag
Stekt Torskfilé med gubbröra och skirat smör
Halv special – Korv, bröd, räksallad och rostad lök
Onsdag
Halstrad Laxfilé med ratatouille och parmesankräm
Kålfärsbiff med stuvad grönkål
Torsdag
Havets Wallenbergare med gröna ärtor och brynt smör
Kalvlever ”Anglais” – kapris, lök, sidfläsk
Fredag
Hasselnötsbakad Koljafilé med basilikasås och gulbeta
Fläskschnitzel med asiatisk glasnudelsallad
Måndag – Torsdag
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)