Lunch V.49
Måndag
Pocherad Lakefilé med hummersås
Stekt Pluma med kryddsmör och ceasarsallad
Tisdag
Stekt Strömming med brynt örtsmör och lingon
Ostgratinerat isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Onsdag
Frikassé på Långafilé, musslor, fänkål och saffran
Kokt kalv i dillsås med morötter
Torsdag
Pocherad Koljafilé med tomat, basilika och oliv
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
Fredag
Julbord
(Endast föranmälda)
Måndag-Torsdag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)
Lunch V.48
Måndag
Smörbakad Lyrtorsk med blomkålskräm och skaldjurssås
Fläskschnitzel med chilismör och guacamole
Tisdag
Stekt Lofotsej med västkustsallad och syrad gurka
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Onsdag
Pocherad Koljafilé med rödbetor, ägg och spenat
Kalv-tri tip med gräddig paprika/grönpepparsky
Torsdag
Pocherad Lakefilé med tryffelstuvad kål och rökt sidfläsk
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
Fredag
Stekt Torskfilé med krassekräm och brynt sojasmör
Hjortfärsbiff med hjortronchutney och lingonsky
Måndag-Fredag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)