Lunch V.45

Måndag

Pocherad Koljafilé med dillsås, gurka och fänkål

Pasta Carbonara

Tisdag

Senapsmarinerad stekt Strömming med lingon

Helstekt ryggbiff med grilltomat och choronsås

Onsdag

Fiskgryta ”Bouillabaise” med ost, krutong och aioli

Kycklingschnitzel med kryddsmör och haricot vertes

Torsdag

Tempurafriterad Koljafilé med västkustsallad

”Bookmaker” på fläsksecreto – pepparrot, dijon och lök

Fredag

Pocherad Torskfilé med primörer och brynt sojasmör

Hjortwallenbergare med trattkantarellsås

Måndag – Fredag

Pytt Bellman med stekt ägg, saltgurka och rödbetor

 

 I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.

Pris 185 :- 

Ursprungsland kött – fråga personal

(Med reservation för vissa ändringar)