Lunch V.47
Måndag
Laxfilé med tomat och skaldjursvierge
Kalkonstek med gräddsås och rödkål
Tisdag
Fiskfrikassé på hummersås med gulbetor
Kålpudding med skysås och lingonsylt
Onsdag
Pocherad Torskfilé med sås ”Ninon”
Kycklingfilé i currysås med grönsaker
Torsdag
Smörrebröd på friterad Spättafilé med räkremoulad
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
Fredag
Stekt Blekafilé med musselrisotto
Brässerad oxkind med bön/tomatragu samt kryddyoughurt
Måndag-Fredag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)
Lunch V.46
Måndag
Laxburgare med picklade grönsaker och räksallad
Kokt oxbringa och köttkorv med morot och pepparrotssås
Tisdag
Stekt Strömming med gräddig kaviarsky och lingon
Teriyakibakad fläsksida med kimchisallad och sojamajonnäs
Onsdag
Pocherad Lofotsej med rödbetor, ägg, kapris och brynt smör
Wallenbergare(Kalv) med gräddsås, ärtor och lingon
Torsdag
Pocherad Torskfilé med rökt sidfläsk, bechamelsås och kryddpeppar
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
Fredag
Stekt Koljafilé med kall romsås och pressgurka
Fläskschnitzel gratinerad med ost, rödkålsallad och aijvarsmör
Måndag-Fredag
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)