Krona

 I vårt vackra hus finns en av Göteborgs absolut bästa restaurang.

The Royal Bachelors’ Club erbjuder en enastående restauration i klubbens stilfulla lokaler och vackra trädgård.

Välkommen till  The Royal Bachelors' Club

Idag kan klubbens restaurang bättre än någonsin erbjuda ett utbud av unika måltidsrelaterade tjänster. Vår krögare har en mycket gedigen och lång erfarenhet och tillsammans med sina eminenta kockar och sin servicemedvetna serveringspersonal utgör de ett oslagbart team.

En utsökt måltid börjar i köket! Innan våra skickliga kockar kan bereda måltiderna har valet och inköpen av råvaror varit föremål för en professionell diskussion. Alla råvarorna är naturligtvis av absolut högsta klass och årstidens primörer finns alltid med när rätterna komponeras. Rätterna serveras korrekt och smidigt av servitörer med lång erfarenhet. Med vår sommelier kan ni diskutera lämpligt vin eller annan dryck till måltiden. Vinkällaren är välfylld med såväl prisvärda drycker som de mest exklusiva årgångsvinerna.

Vi vill att ert besök till oss ska bli ett trevligt minne. Antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte. Vi hjälper er gärna med att planera detta helt efter era önskemål och er budget.

Inget är omöjligt!

Ladda hem vår broschyr som PDF

THE ROYAL BACHELORS´CLUB

Välkommen till bords!

Bjud vänner och bekanta på lunch eller middag. Överraska nära och kära vid jubileum och bemärkelsedagar. Fira en särskild händelse med en temamiddag. Vi vill att ert besök ska bli ett trevligt minne antingen det gäller en privat högtid eller ett affärsmöte.