Måndag

Dillbakad Koljafilé med palsternackskräm

Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor

Tisdag

Halstrad Laxfilé med dragonsmörsås

Biff Lindström med stekt ägg och löksky

Onsdag

Hel stekt Rödtunga med brynta champinjoner

Stekt Anka med gräddsås och stekt äpple

Torsdag

Pocherad Torskfilé med brynt sojasmör och bakad blomkål

Ärtsoppa med tillbehör

Fredag

Pocherad Kolja med grönsakspytt och vitvinsås

Wienerschnitzel med nyklassiska tillbehör

I lunchen ingår soppa, bröd och salladsbuffé samt kaffe och kaka

150:-

Vegetarisk alternativ vid förfrågan

Vid allergi meddela personal

Affärslunch

(Endast vid förbeställning)

Skummad skaldjurssoppa med skaldjurskorv, räkor och krutonger 175:-

Rygg av Skreitorsk – Dillrimmad och pocherad serveras med äggrulle, pepparrot och brynt smör 345:-

Vaniljglass med varma hjortron 95:-