Lunch V.20

Måndag

Stekt Makrillfilé med spenat, dillmajonnäs och brynt smör

Biff Lindström med persiljesmör och stekt ägg

Tisdag

Torskfärsbiff med kall myntadressing och grönsakspytt

Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon

Onsdag

Halstrad Laxfilé med ramslökshollandaise och pressgurka

Lasagne med tomat och mozzarellasallad

Torsdag

Pocherad Koljafilé med sparrissås och vårprimörer

Vildsvinsköttbullar i svamp och spenatsås

Fredag

Stekt Torskfilé med brynt sojasmör, bönor, sesamfrön och korianderkräm

Karréspett med fetaostkräm och ljummen zucchinisallad

Måndag – Fredag

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor

 

 I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.

Pris 170 :- 

(Med reservation för vissa ändringar)