Lunch V.20
Måndag
Stekt Makrillfilé med spenat, dillmajonnäs och brynt smör
Biff Lindström med persiljesmör och stekt ägg
Tisdag
Torskfärsbiff med kall myntadressing och grönsakspytt
Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon
Onsdag
Halstrad Laxfilé med ramslökshollandaise och pressgurka
Lasagne med tomat och mozzarellasallad
Torsdag
Pocherad Koljafilé med sparrissås och vårprimörer
Vildsvinsköttbullar i svamp och spenatsås
Fredag
Stekt Torskfilé med brynt sojasmör, bönor, sesamfrön och korianderkräm
Karréspett med fetaostkräm och ljummen zucchinisallad
Måndag – Fredag
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)