Lunch V.11
Måndag
Pocherad Koljafilé med rostad blomkål och skaldjursvierge
Kycklingschnitzel ”Cordon Bleu”- ost och skinkfylld
Tisdag
Stekt Strömmingsfilé med lingon och skirat smör
Lågtempererad lammbog med rotfrukter, rosmarinsky och getostkräm
Onsdag
Gravad Lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås
Plockad fläsklägg med korv, rotmos, gurksallad och pepparrot
Torsdag
Brödbakad Lofotsej med räkor och ört/vitvinsås
Ärtsoppa med klassiska tillbehör
Fredag
Stekt Blekafilé med linser, sidfläsk och rödlökssmör
Lasagne ”Bolognese” med tomat/mozarellasallad
Måndag-Fredag
Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor
I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.
Pris 170 :-
(Med reservation för vissa ändringar)