Lunch V.11

Måndag

Pocherad Koljafilé med rostad blomkål och skaldjursvierge

Kycklingschnitzel ”Cordon Bleu”- ost och skinkfylld

Tisdag

Stekt Strömmingsfilé med lingon och skirat smör

Lågtempererad lammbog med rotfrukter, rosmarinsky och getostkräm

Onsdag

Gravad Lax med dillstuvad potatis och hovmästarsås

Plockad fläsklägg med korv, rotmos, gurksallad och pepparrot

Torsdag

Brödbakad Lofotsej med räkor och ört/vitvinsås

Ärtsoppa med klassiska tillbehör

Fredag

Stekt Blekafilé med linser, sidfläsk och rödlökssmör

Lasagne ”Bolognese” med tomat/mozarellasallad

Måndag-Fredag

Pytt Bellman med stekt ägg och rödbetor

 

 I lunchen ingår dagens soppa, bröd, sill och sallad samt kaffe och kaka.

Pris 170 :- 

(Med reservation för vissa ändringar)